Beachclub Sunrise

Beachclub Sunrise is een unieke locatie gelegen aan het water van Aquabest, in de omgeving van Eindhoven. Door de grote variatie aan zalen en locaties kun je hier terecht voor al je particuliere en zakelijke evenementen.

Evenementenlocatie Beachclub Sunrise

Zoek je een leuke, unieke locatie voor je workshop, nieuwjaarsborrel of personeelsfeestje? Of ben je juist op zoek naar een locatie waar je een bedrijfspresentatie of congres kan organiseren? Zoek dan niet verder! Beachclub Sunrise is bij uitstek de geschikte locatie. Je kunt zelfs trouwen aan het water van Aquabest, alles is mogelijk!

Nog even in het kort: Beachclub Sunrise is geschikt voor de volgende soorten evenementen in Eindhoven.
  • Bruiloft
  • Verjaardagsfeesten
  • Familiefeesten
  • Workshops
  • Congres
  • Bedrijfsuitje/ bedrijfsfeestje
  • Vergadering
  • Bedrijfspresentatie

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op!

INSPIRATIE

Hieronder zijn een aantal sfeerbeelden te vinden van Beachclub Sunrise. Zo krijg je de juiste sfeerimpressie.

MOGELIJKHEDEN

Beachclub Sunrise is de geschikte locatie voor al jouw particuliere & zakelijke evenementen.

Jullie huwelijk

Beachclub Sunrise beschikt over sfeervolle zalen, buitenlocaties en kun je zelfs trouwen op het water! Alles voor een onvergetelijk trouwfeest.

Particuliere/zakelijke evenementen

Zakelijk of privé, vraag naar de mogelijkheden. Van klein tot groot, de ideale feestlocatie voor een onvergetelijke dag!

Een nette offerte

Onze collega’s van Beachclub Sunrise geven je een overzichtelijk beeld aan mogelijkheden voor je evenement. Je ontvangt altijd een uitgebreide, gespecificeerde offerte.

Een contactpersoon

Elk project heeft een eigen contactpersoon, dat is wel zo makkelijk. Deze persoon begeleidt je van offerte tot uitvoering.

Audiovisueel

Alle locaties en zalen zijn voorzien van technische faciliteiten, zoals tv-schermen, beamer en geluidsinstallatie. Met de vaste techniekpartner zijn deze mogelijkheden naar wens uit te breiden.

Catering

Het catering aanbod wordt afgestemd op je wensen, het budget en het type evenement. Wij zorgen voor een passende invulling!

Parkeermogelijkheden

Beachclub Sunrise beschikt over ruime parkeermogelijkheden.

Capaciteit

Met 4 zalen, allen met een buitenmogelijkheid is er voor iedere groep een passende locatie. Van 10 tot ruim 6000 gasten is deze locatie wel héél multifunctioneel!