Kasteel Heeswijk

Midden in het bosrijke Brabantse land schittert het monumentale Kasteel Heeswijk. Zowel binnen als in de openlucht is dit een prachtige locatie voor jouw feest of bruiloft.

Evenementenlocatie
Kasteel Heeswijk

Elkaar het jawoord geven op Kasteel Heeswijk. Wat wil je nog meer? Het is de perfecte locatie voor jouw bruiloft. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om ook andere gebeurtenissen te vieren of om te vergaderen op een unieke locatie. Om de dag af te sluiten, verzorgen gidsen ook nog rondleidingen door het kasteel.

Kasteel Heeswijk is geschikt voor de volgende soorten evenementen in Heeswijk-Dinther en omgeving:
  • Huwelijksceremonies
  • Bedrijfsfeesten
  • Familiefeesten
  • Recepties
  • (product)presentaties

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op!

INSPIRATIE

Hieronder zijn een aantal sfeerbeelden te vinden van Kasteel Heeswijk. Zo krijg je de juiste sfeerimpressie.

MOGELIJKHEDEN

Onvergetelijke momenten creëren. Kasteel Heeswijk is daarvoor de perfecte setting! Laat je verbazen door de mogelijkheden en geniet van de perfecte dag!

Jullie huwelijk

Trouwen op een kasteel?! Het is een droom die je waar maakt op Kasteel Heeswijk. Pure klasse en perfecte service op maat gemaakt naar jullie wensen en persoonlijkheid.

Zakelijke/particuliere evenementen

Ridderzaal, wapenzaal, salon… monumentale kasteelzalen die het juiste cachet geven aan bijzondere evenementen en bijeenkomsten.

Een nette offerte

Wij geven je een zo goed mogelijk beeld van de kosten van het evenement. Je ontvangt altijd een uitgebreide, gespecificeerde offerte.

Een contactpersoon

Elk project heeft een eigen contactpersoon, dat is wel zo makkelijk. Deze persoon begeleidt je van offerte tot uitvoering.

Partymanager

De details tot in de puntjes verzorgd. Onze partymanagers ontzorgen je en zorgen dat de wensen perfect worden gerealiseerd.

Audiovisueel

Wij werken met een vaste techniekpartner. Ook zij zijn super flexibel en weten hoe belangrijk ze zijn. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Catering

Laat je verrassen door de creatieve concepten op het gebied van eten en drinken. Speciale wensen? laat het ons weten!.

Parkeermogelijkheden

Kasteel Heeswijk heeft verschillende gratis parkeergelegenheden. De trouwauto mag natuurlijk tot aan de poort!

Capaciteit

Voor ieder evenement de juiste ruimte. Trouw in de Ridderzaal of in de prachtige kasteeltuin, feest in de gewelven. Groepen tot 200 personen kunnen genieten van deze authentieke locatie.