Sportevenementen

Bij de organisatie van een sportevenement komt natuurlijk erg veel kijken. Ook de catering mag hierbij niet ontbreken. Wij regelen de catering voor de bezoekers, het publiek en de eventuele crew. Verder kunnen wij je ook helpen bij de gehele organisatie.

Catering voor jouw sportevenementen

Heerlijk, zo'n dagje sporten! Maar uiteraard mag goed eten en drinken niet ontbreken bij jouw sportevenement. Wij helpen je daar natuurlijk graag bij. Maar dat niet alleen, wij kunnen ook de gehele organisatie van het sportevenement uit handen nemen. Ideaal! Vertel ons je wensen en wij regelen het.

Neem vrijblijvend contact op

Catering nodig voor je sportevenement? Dan ben je bij CaterEvents aan het juiste adres! Meer weten over de mogelijkheden en hoe we jou kunnen ondersteunen? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op!

MOGELIJKHEDEN

Stories Eindhoven is de perfecte evenementenlocatie in Eindhoven voor vrijwel elk evenement: van bedrijfsborrel tot verjaardagsfeest, van studentengala tot trouwfeest: de collega's van Stories staan altijd klaar om u te ontvangen. Daarnaast informeren wij u graag over de mogelijkheden van onze ruimte.

Diner

Een diner bij Stories is mogelijk tot ca. 175 personen. A la carte, een meergangenmenu of een buffet? Onze chefs maken het graag voor u klaar.

Borrel

's Middags of 's avonds, de leukste borrels tot 300 personen zijn bij Stories Eindhoven! Wij serveren een uitgebreid assortiment, volledig naar uw wens.

Presentatie of voorstelling

Een presentatie op een mooie locatie buiten de deur? Bij Stories Eindhoven krijgt u alle aandacht! Wij zorgen voor de perfecte ontvangst.

Een nette offerte

Wij geven u graag een zo goed mogelijk beeld van de kosten van het evenement. U ontvangt altijd een uitgebreide, gespecificeerde offerte.

Afkoop of nacalculatie

U kunt bij ons kiezen tussen het afkopen van een bepaald assortiment, het factureren op nacalculatie of direct betalen bij de bar.

Openingstijden

Stories Eindhoven is maandag tot en met vrijdag overdag voor publiek geopend. Buiten deze uren is Stories Eindhoven beschikbaar als evenementenlocatie.

Een contactpersoon

Elk project heeft een eigen contactpersoon, dat is wel zo makkelijk. Deze persoon begeleidt u van offerte tot uitvoering.

Last minute

Bij Stories Eindhoven vertellen we graag dat we snel kunnen schakelen. Heeft u een last-minute uitdaging? Wij kijken graag of we kunnen helpen!

Passende service

Een chique uitgeserveerd diner? Een informele borrel? De perfecte gala-avond? Ons getrainde horecapersoneel levert altijd passende service!

INSPIRATIE

Hieronder zijn een aantal sfeerbeelden te vinden van diverse sportevenementen. Zo krijg je de juiste sfeerimpressie.
>